Kostvejledning

Opnå et vægttab med personlig kostvejledning

MED EN SKRÆDDERSYET KOSTPLAN KAN DU NÅ DINE MÅL

Ønsker du at omlægge din diæt med hjælp fra en ernæringsekspert, der har mange års erfaring med kostvejledning? Udover at sammensætte skræddersyede træningsforløb, så tilbyder vi hos Fitness Performance i Silkeborg også forløb hos en kostvejleder, som du enten kan tage selvstændigt eller sammen med et personligt træningsforløb.

Fitness Performance ligger i Silkeborg, og derfor kommer mange af vores klienter fra bl.a. Ikast, Ry, Gjessø, Them, Salten og andre byer i omegnen.​

DET ER DIG OG DIN HVERDAG, DER ER I FOKUS

Vi tilbyder skræddersyet kostvejledning, hvor du som klient har det fulde fokus. Fokus ligger for os på at lave en kostvejledning og plan for forløbet, der får dig hen imod dine ønskede resultater, så vi i samarbejde får dig i mål.

Dette gør vi ved at udarbejde en kostvejledning, der passer ind i din hverdag, ind i dit liv. Vi tror på, at en kostplan skal tilrettelægges til de individuelle behov og ønsker, for at resultaterne bliver holdbare og vedvarende.

IMG_8038

Hvad koster en kostvejleder?


Du kan vælge mellem flere forskellige pakker af varierende længder, og derudover kan du altid tilkøbe enkeltydelser som fx online kostvejledning. Som medlem af Fitness Performance kan du spare 10 % ved enkeltydelser.

Vores ernæringsvejledning koster mellem 4.500 kr. og 11.700 kr. alt efter, hvilken pakke du vælger. For at opnå det optimale vægttab kan vores kostvejledning kombineres med et forløb hos vores dygtige trænere.

​* Der tilbydes forlængelse af alle forløb med op til 20% af forløbets varighed ved sygdom jf. ores handelsbetingelser.

​* Som medlem af Fitness Performance eller i forløb, sparer man 10% ved enkeltydelser.

Personligt Kostvejledning

Tag din træning til næste niveau med et skræddersyet kostprogram!

Kostvejledning 1

DKK 4.500

1:1 Kostvejledning

Kostvejledning 2

Dkk 7.500

1:1 Kostvejledning

Kostvejledning 3

DKK 11.500

1:1 Kostvejledning

Kostvejledning 4

DKK 10.500

Online kostvejledning